Tuin

Vakantie met hond: 10 vakantiehuizen met omheinde tuin in Nederland

Vakantie met hond: 10 vakantiehuizen met omheinde tuin in Nederland

Een vakantie met je hond is de ideale manier om samen quality time door te brengen. Het is echter niet altijd even gemakkelijk om een vakantiehuis te vinden waar je trouwe viervoeter ook welkom is. Een omheinde tuin is vaak een must om ervoor te zorgen dat je hond veilig kan rennen en spelen. Gelukkig zijn er in Nederland genoeg vakantiehuizen met een omheinde tuin te vinden. Hier zijn 10 vakantiehuizen waar je met een gerust hart vakantie kunt vieren met je hond.

1. Vakantiehuis De Bosrand – Drenthe

Dit gezellige vakantiehuis in Drenthe is omgeven door prachtige natuur en heeft een ruime omheinde tuin waar je hond naar hartenlust kan rondrennen. In de omgeving zijn er tal van wandel- en fietspaden waar je samen met je hond kunt genieten van lange wandelingen.

2. Vakantiehuis De Duinroos – Noord-Holland

Gelegen aan de kust van Noord-Holland, biedt dit vakantiehuis niet alleen een omheinde tuin, maar ook een prachtig uitzicht op de duinen. Je kunt samen met je hond eindeloos wandelen op het strand en genieten van de zeebries.

3. Vakantiehuis ‘t Boshuisje – Veluwe

Voor een ontspannen vakantie midden in de natuur is ‘t Boshuisje op de Veluwe de perfecte keuze. Het vakantiehuis heeft een omheinde tuin en is omringd door uitgestrekte bossen waar je hond naar hartenlust kan ravotten.

4. Vakantiehuis De Waterlelie – Friesland

Gelegen aan een prachtig meer in Friesland is De Waterlelie de ideale plek voor een vakantie met je hond. Het vakantiehuis heeft een omheinde tuin met directe toegang tot het meer, waar je hond heerlijk kan zwemmen.

5. Vakantiehuis De Zonneparel – Zeeland

Met een omheinde tuin en op loopafstand van het strand, is De Zonneparel in Zeeland de perfecte plek voor een vakantie met je hond. Samen kunnen jullie genieten van lange strandwandelingen en heerlijk uitwaaien aan zee.

6. Vakantiehuis De Heidebloem – Limburg

Omgeven door prachtige heidevelden is De Heidebloem in Limburg een oase van rust. Het vakantiehuis beschikt over een omheinde tuin waar je hond veilig kan rondlopen. Daarnaast zijn er in de omgeving tal van wandelroutes waar je samen kunt verkennen.

7. Vakantiehuis De Dijkwachter – Zuid-Holland

Dit vakantiehuis in Zuid-Holland is gelegen aan de rand van de duinen en heeft een omheinde tuin. Vanuit het vakantiehuis kun je eindeloos wandelen met je hond in de duinen en genieten van het prachtige uitzicht op zee.

8. Vakantiehuis Het Boshof – Overijssel

Het Boshof in Overijssel is een gezellig vakantiehuis met een omheinde tuin, gelegen midden in het bos. Je kunt hier prachtige wandelingen maken met je hond en helemaal tot rust komen te midden van de natuur.

9. Vakantiehuis De Strandjutter – Groningen

Dit vakantiehuis in Groningen ligt op loopafstand van het strand en heeft een omheinde tuin. Je kunt hier samen met je hond genieten van lange strandwandelingen en de prachtige kustlijn van Groningen verkennen.

10. Vakantiehuis De Boerderij – Gelderland

De Boerderij in Gelderland biedt een heerlijke vakantieplek voor jou en je hond. Het vakantiehuis heeft een omheinde tuin en is omringd door prachtige natuur. Hier kun je samen eindeloos wandelen en genieten van het buitenleven.

Conclusie

Voor een vakantie met je hond hoef je niet ver te reizen. Nederland biedt tal van vakantiehuizen met omheinde tuinen waar je samen met je trouwe viervoeter kunt genieten van quality time. Of je nu op zoek bent naar rust in de natuur, wilt uitwaaien aan de kust of liever het bos wilt verkennen, er is voor ieder wat wils. Kortom, boek een vakantiehuis met omheinde tuin en maak je klaar voor een onvergetelijke vakantie met je hond.

Loungeset-express.nl

Tuinieren